23948sdkhjf

Flextronics indgår samarbejde med norsk virksomhed

Thinfilm Electronics, der er specialiseret i printet elektronik, har indgået en samarbejdsaftale med elektronikgiganten.
Som en del af aftalen vil Flextronics udvide sin Open Innovation Platform til også at omfatte Thinfilm’s teknologi og også tilbyde de norske produkter til sine kunder.

- Flextronics er velkendte for deres unikke evne til at skabe innovativ teknologi, design og produktion for virksomheder på tværs af en række industrier. Vi tror, at vores samarbejde med Flextronics vil hjælpe med at udvide rækkevidden for printede elektronikprodukter og løsninger til nye kunder, partnere og industrier, siger Jennifer Ernst, executive vice president, sales & business development, hos Thin Film Electronics.

- Flextronics er forpligtet til at levere og investere i den nyeste teknologi og til at hjælpe vores kunder med at konkurrere og innovere hurtigere. Printbar elektronik og Thinfilm giver en bølge af nye, innovative produkter og løsninger til vores kunder, og vi ser stor værdi i et samarbejde med Thinfilm for at udvide vores Open Innovation Platform, siger Anita Ganti, vice president global technology hos Flextronics.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064