23948sdkhjf

Dansk Microbølge Teknik bliver til DMTonline

Den nordjyske salgs- og produktionsvirksomhed indenfor blandt andet coaxkabler, coaxstik, antenner og kabelkonfektionering tager nu konsekvensen af en stigende eksport og gør sit navn mere internationalt.
Dansk Microbølge Teknik ApS sender en stadig større andel af sine produkter til udlandet, og det har nu fået virksomheden, der har til huse i Sæby i Nordjylland, til at ændre sit navn til DMTonline.

- Mere og mere af vores salg i dag er til eksport, og det bliver en forsat større del af det daglige salg. Meget af det er til lande, hvor man eksempelvis ikke har ’ø’ i sit alfabet, og det gør det jo lidt svært at udtale eller skrive vores gamle navn. Derfor har vi nu valgt et mere internationalt klingende navn, siger salgschef i DMTonline, Ole Ingby, til Electronic Supply, og tilføjer:

- Det giver også en bedre synergi med vores hjemmeside, som hedder dmtonline.dk.

Han glæder sig samtidig over, at virksomheden forsat har en god vækstrate i Danmark såvel som i udlandet, og han ser positivt på fremtiden med masser af projekter i pipelinen. Også virksomhedens kreditværdighed bringer et smil frem hos salgschefen, der kan oplyse at man endnu engang er blevet anerkendt som værende en økonomisk sund virksomhed og derfor har modtaget en AAA-rating igen i år.

Selv om virksomheden ændre navn til DMTonline, vil virksomheden forsat være registreret med ’Dansk Microbølge Teknik ApS’ som binavn.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08