23948sdkhjf

Mita-Tekniks investeringer giver ikke pote

Den midtjyske leverandør til vindmølleindustrien viser igen røde tal i regnskabet. Virksomheden har investeret i vækst, men væksten er udeblevet med et underskud på bundlinjen som konsekvens.
Det skriver Børsen i dag.

- Markedsforholdene har det seneste år ikke været så gunstige, som vi troede, de ville være. Men vi har holdt ved investeringerne i blandt andet medarbejdere og regner med en betydelig vækst i de kommende år, siger den administrerende direktør Jesper Andersen til Børsen.

Ifølge Børsen, som refererer til et endnu ikke offentliggjort regnskab, har Mita-Teknik, der har hovedsæde i Rødkærsbro, oplevet en nedgang på resultatet før renter og skat til 8,5 millioner kroner for 2013/2014-regnskabsåret. Det bliver til et fald til en tredjedel af forrige års regnskabstal.

Samtidig er underskuddet dykket til 15 millioner kroner, og omsætningen faldet med ti procent til 108 millioner kroner.

Ejeren ryster ikke bukserne
Kapitalfonden Axcel købte familievirksomheden i 2012, og siden købet har elektronikproducenten ikke præsenteret et overskud. Ifølge Børsen er kapitalfonden dog ikke generet af underskuddene.

- Der er jo flere årsager til, at det er gået sådan. Toplinjen er kun næsten fastholdt i et volatilt marked, mens vi har investeret stort i fremtidig vækst. Det sætter sig naturligvis på bundlinjen. Men vi håber, at væksten viser sig i de kommende år og løfter resultaterne, siger Axcels repræsentant i Mitas bestyrelse, director i kapitalfonden, Lars Cordt, til Børsen.

Originalartikel: http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/...
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08