23948sdkhjf

DI-pris til høreapparat for iPhone

Hørehæmmede kan ikke høre, når deres smartphone ringer. Det problem har danske GN ReSound nu fundet en løsning på – et høreapparat der som det første i verden kan ”snakke” trådløst sammen med en iPhone.
Dansk Industri har i forbindelse med organisationens årlige erhvervspolitiske topmøde belønnet GN ReSound med den prestigefyldte pris, DI’s Produktpris 2014. Prisen blev overrakt af DI’s formand, administrerende direktør Lars Mikkelgaard-Jensen, IBM Danmark.

Vinderproduktet hedder ReSound LiNX, som GN har udviklet sammen med Apple.

GN har samtidig udviklet en app, der gør, at man blot skal stryge med fingeren på skærmen for at justere høreapparatets indstillinger. Man kan også bruge iPhonens GPS til at gemme særlige indstillinger til forskellige lokationer. Lyden fra telefonsamtaler, musikafspilning og meget andet ryger trådløst direkte fra iPhone og ind i høreapparatet, klart og tydeligt, uden forstyrrelser fra omgivelserne.

Med millioner af mennesker med høretab verden over er markedet for det banebrydende produkt stort.

- Vi ser den fornemme pris som en anerkendelse af vores innovative indsats for at bringe et klassisk produkt ind i den moderne tidsalder. Vores forventninger er høje, og vi oplever en stor interesse for ReSound LiNX på verdensmarkedet, siger administrerende direktør Anders Hedegaard, GN ReSound.

GN ReSound vinder DI’s Produktpris 2014 foran en række andre nominerede danske produkter. I bedømmelsen er der lagt vægt på ideen med produktet, både med hensyn til det nyskabende i produktet og nyhedsværdien for brugere og kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078