23948sdkhjf

Coromatic fusionerer og bliver dobbelt så store

Datacenter- og nødstrømsspecialisten Coromatic slår sig ved årskiftet sammen med Atek Teknik og Scanpocon under navnet Coromatic.
– Og Coromatic-koncernen har både kapital til og ambitioner om yderligere opkøb. Det skriver Coromatic i en pressemeddelelse.

Nu bliver de tre danske selskaber under Coromatic Group slået sammen til ét. Markedet for totalløsninger inden for sikker strømforsyning og datacenterbyggeri stiller nemlig stadigt større krav til både professionalisme og størrelse:
- Ved at slå os sammen og opkøbe de rigtige kompetencer kan vi tilbyde vores kunder og medarbejdere endnu mere. Og med én operativ enhed bliver vores tilbud til markedet tydeligere og stærkere, siger administrerende direktør Michael Petersen om sammenlægningen.

Fokus på forretningskritiske anlæg
En af de umiddelbare fordele ved sammenlægningen bliver en øget effektivitet i organisationen. Samtidig vil der komme et mere markant fokus på forretningskritiske anlæg som datacentre, UPS, generatorer og køling. Derudover bliver serviceorganisationen stærkere, og der kommer også en styrkelse af områderne teknik og design.
Michael Petersen fortsætter som administrerende direktør i selskabet, mens Peter Aaby, administrerende direktør for Atek Teknik, bliver Coromatic Groups Vice President Emergency Power.

Yderligere vækst i sigte
Som det vil ske i de øvrige nordiske lande, bliver de danske søsterselskaber altså til januar samlet i én organisation, Coromatic A/S. Integrationen er en del af en langsigtet strategi for både organisk vækst og vækst i forbindelse med opkøb.
- Den aktuelle sammenlægning er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi agter at fortsætte med at øge vores markedsandel og har kapitalen til at foretage flere opkøb, siger Michael Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08