23948sdkhjf

Scandinavian Avionics hædret for sin udvikling

Leverandøren til flyindustrien bliver belønnet af Billund Kommune for udvikling som nichevirksomhed med et internationalt marked.
Onsdag aften modtog Scandinavian Avionics årets erhvervsfremmepris i Billund Kommune. Det skriver Billund Erhvervsfremme på sin hjemmeside.

- Vi er meget glade for prisen. Det er især noget, der kan bruges til at styrke vores lokale forankring. Selv om vi er næsten 100 procent eksportvirksomhed, så forsøger vi så vidt muligt at benytte os af lokale underleverandører, som vi har et godt samarbejde med. Og her kan prisen være med til at øge vores synlighed, siger medejer og direktør Michael Truelsen hos Scandinavian Avionics til hjemmesiden.

Det er Billund ErhvervsFremme, Den Jyske Sparekasse, Billund Kommune og Jydske-Vestkysten, der uddeler ErhvervsFremmeprisen.

- Vi var helt enige om at Scandinavian Avionics er det helt rigtige valg til Erhvervs-Fremmeprisen i 2014. Scandinavian Avionics er en virksomhed, som har formået at være lokalt forankret her i Billund kommune i to generationer og samtidig være en særdeles internationalt orienteret virksomhed med afdelinger i flere forskellige lande. Så det er en virksomhed som vi i meget høj grad er glade for at have liggende her i området, siger direktør Morten Karlsbjerg, Billund ErhvervsFremme.

Originalartikel: http://www.billunderhvervsfremme.dk/nyhe...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078