23948sdkhjf

M-Comp samler sine nordiske aktiviteter i Danmark

Service-aktiviteterne bliver samlet i et videnscenter i Hedensted, mens salgskontoret i Sverige lukkes.
Som en konsekvens af stigende efterspørgsel fra kunderne og en stigende omsætning vil M-Comp gerne sikre en højere grad af support og service for sine nordiske kunder. Derfor har virksomheden besluttet at lukke salgskontoret i Sverige, og medarbejdere, der opererer på det svenske og finske marked vil nu have base i Hedensted.

- Vi har derfor besluttet at centralisere alle vores aktiviteter i vores integration- og distributionscenter i Hedensted i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

En del af nyskabelserne vil være, at solutions-salgsteamet vil være i stand til at tilbyde integrationsforslag og lettere designarbejde ved displays, touch og embedded computere.

Derudover vil der blive ansat flere medarbejdere i Hedensted.

- Vi er virkelig mærket en stigende aktivitet og stor interesse for vores produkter og viden. Derfor er vi nødt til at styrke vores organisation, så vores kunder altid får den mest kvalificerede vejledning på et højt teknisk niveau, og det sikrer vi ved at give flere ressourcer til centrale vidensafdelinger i organisationen, siger Lars Nordberg-Hansen, administrerende direktør hos M-Comp.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079