23948sdkhjf

FABA flytter ind hos Dansk Center for Lys

FABA flytter nu ind hos Dansk Center for Lys, som i forvejen også huser sekretariat hos Innovationsnetværket Dansk Lys.
De tre spillere DCL, FABA og Innovationsnetværket Dansk Lys bliver nu i stand til at dele viden, nyheder og tendenser på meget tættere hold. Det skriver Dansk Center for Lys på sin hjemmeside.

- Der er rigtig mange spillere i det danske lyslandskab, og brancheforeningen FABA ønsker selvfølgelig et nært samarbejde med de stærkeste. Dansk Center for Lys står centralt som en uvildig forening, der gør alt det, som FABA ikke selv gør, siger Willy Goldby, som er direktør i FABA,

FABAs fremmeste opgave er at varetage medlemmernes kommercielle interesser inden for fabrikation og handel med elektriske belysningsarmaturer. Det gælder også barrierer og vilkår i form af standarder og direktiver, såsom WEEE, hvor FABA har haft afgørende betydning. Der er brug for begge foreninger, og de supplerer hinanden, skriver Dansk Center for Lys på sin hjemmeside.

Ny viden om forskning og udvikling
Også inden for DCL’s forskningssamarbejder er kontakten til branchen og FABA vigtigt. Næsten ingen fondsstøttede forskningsprojekter kommer i stand uden massiv deltagelse fra virksomheder, der kan bruge resultaterne.

- Man skal ikke glemme, at vi via den daglige kontakt til FABA kan få mange nyttige oplysninger i form af ny viden om forskning og udvikling i virksomhederne i ind- og udland, og holde fingeren på pulsen i forhold til projekter, mennesker og tendenser, siger Anne Bay, direktør i Dansk Center for Lys, og tilføjer:

- Vores uvildighed må der ikke herske tvivl om - det er vores eksistensgrundlag. Men vi finder, at et nært samarbejde med FABA er naturligt, og benytter lejligheden til at fortælle historien om de to foreningers helt forskellige formål og fokus.
Læs mere om: FABA
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078