23948sdkhjf

PR electronics rykker tættere på sine belgiske kunder

Rønde-virksomheden fortsætter sin globaliseringsstrategi og etablerer et nyt datterselskab med salg i Belgien.
Det nye datterselskab, der ligger i Leuven tæt på Bruxelles, har et engageret og meget erfarent salgs- og supportteam, som vil give den bedst mulige service til PR electronics’ belgiske kunder.

- Det glæder os meget, at vi kan åbne et lokalt kontor i Belgien. Fremover kan vores belgiske kunder forvente at få en endnu mere engageret support og dermed maksimere effektiviteten af deres processer og automation, siger salgsdirektør for PR electronics, Simon Bisbo.

Globale ambitioner
Tidligere var det en lokal distributør, der over for de belgiske kunder varetog salg og support af produkter fra PR electronics. Åbningen af det nye datterselskab er en del af PR electronics ambition om at vokse internationalt.

- At åbne datterselskaber i udvalgte lande er en del af vores globaliseringsstrategi, og det vil bringe os tættere på kunderne i de lande, hvor vi i dag ikke har en distributør dedikeret til implementeringen af vores langsigtede strategi. Kunderne i disse lande vil kunne få support og tale med en af PR's medarbejdere, som er i nærheden og taler det lokale sprog", forklarer Simon Bisbo.

Med salgskontorer i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien, USA og Kina bliver det nyetablerede kontor i Belgien det niende datterselskab i PR electronics-gruppen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093