23948sdkhjf

Congatec vil i verdenselite

Vedholdende ekspansion har på et årti rykket tyske Congatec fra start-up firma til en af de førende producenter af indlejrede datamoduler.
Succesen er synlig hos tyske Congatec. De oprindeligt 13 ansatte er vokset til 177 på ti år, hvor firmaet har fulgt en klar vækststrategi. Og man vil længere endnu.

Ekspansionen skal have ny næring med virksomhedens indtog på markedet for Mini-ITX single board computere. Et felt, der kommer til den eksisterende produktion af indlejrede datamoduler.

- Takket være vores topprofessionelle, globale arbejdsstyrke og en forretningsstrategi, som understøtter kundens interesse, er start-up-virksomheden siden 2004 blevet en seriøs spiller på det internationale marked for indlejrede datamoduler med et forventet salg på 85 millioner dollars i 2014, siger Congatecs CEO, Gerhard Edu, og uddyber:

- Vi er stolte over udviklingen og over exceptionelle hold, der har mulig gjort succesen. Fortidens bedrifter er også et incitament: Vores mål er nu at blive blandt de fem førende leverandører af indlejrede løsninger på verdensplan inden 2020,

Ordene kommer i forbindelse med Congatecs 10. årsdagen for etableringen af virksomheden den 9. december 2004.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094