23948sdkhjf

SerEnergy forventer vækst efter opkøb

Opkøb skaber job hos brændselscellefirma. Produktionen og de kommercielle aktiviteter bliver udvidet hos SerEnergy i Aalborg, som netop har fået nye tyske ejere.
SerEnergy i Aalborg meddelte tirsdag, at virksomheden er blevet opkøbt af den tyske industrikoncern Fischer Group.

Læs også: Nordjysk brændselscellefirma købt af tyskere

I forbindelse med købet er der investeringer for et ikke nærmere oplyst trecifret millionbeløb på vej i brændselsvirksomheden. Det skal sætte yderligere fart på den positive udvikling, virksomheden har været inde i de seneste år.

Fortsætter nyansættelserne
- I forvejen vokser vi og er blevet cirka 10 ansatte mere det sidste halvandet år. Jeg forventer, at det bliver det samme fremad. Men det er svært at sætte tal på, understreger direktør og medstifter Anders R. Korsgaard overfor Electronic Supply.

Udvidelsen af medarbejderstaben sker ved hovedkontoret i Aalborg, og vil ifølge direktøren primært ske indenfor salg og service samt i produktionen.

Løbende udvikling
SerEnergy satser særligt på salg i tredjeverdenslande. Her er virksomhedens brændselsceller et alternativ til dieselforbrugende anlæg, der leverer strøm til telemaster, men er uden forbindelse til det centrale elnet. Virksomheden arbejder også løbende på at få udvikle og udbrede teknologien.

På den lidt længere bane ser Anders R. Korsgaard således en god businesscase i busser og andre kommercielle køretøjer, der er mange timer på vejene.

- Det kan også være i I-lande og er særligt interessant, når el-nettet ikke er tilgængeligt. Vi har samarbejder i gang om udvikling på området. Dog er det mindre fremskredent, siger SerEnergy-direktøren.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109