23948sdkhjf

Ny medejer skaber arbejdspladser hos WiseCon

Omsætningen skal fordobles hos producenten af intelligente rottefælde, WiseCon. Nye svenske medejere skal hjælpe ambitionen på vej.
20 procent af WiseCon i Helsinge er kommet på svenske hænder. Det er den svenske koncern Anticimex, som har netop købt sig ind i firmaet. Aftalen sætter fart på udviklingen i den danske virksomhed, der udvikler og producerer teknologiske løsninger til skadedyresbekæmpelse. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi vil fortsat fungere som et selvstændigt firma med egen ledelse, men aftalen med Anticimex giver os en kapitaltilførsel på et tocifret millionbeløb, som gør det muligt at komme hurtigere ind på det europæiske marked, siger Preben Fritzbøger, medejer af WiseCon, til avisen

De første nyansættelser på vej
Aftalen giver dels WiseCon adgang til 14 lande, det ellers har været svært at få adgang til, dels forpligter den virksomheden til at sætte fart på udviklingen af giftfri fælder til andre skadedyr end rotter og mus.

Her kan omsætningen ifølge Preben Fritzbøger stige til det dobbelt på to års tid.

Også antallet af medarbejdere vil stige. De nuværende 36 ansatte ventes at blive til 50 i år, og de først syv kommer allerede inden for de næste to måneder. De skal arbejde med udvikling, salg og markering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125