23948sdkhjf

Holtec Automatic ser på flere udvidelser

Åbningen af en ny afdeling i Sønderborg bliver ikke den sidste for automations-virksomheden.
Sønderborg-afdelingen var fjerde skud på stammen for Holtec Automatic, der på 10 år er vokset til 65 medarbejdere. Knopskydningen kommer dog ikke til at stoppe her, forklarer direktør Søren Jensen til Electronic Supply.

- Det ligger helt klart i vores strategi, at vi skal være geografisk over hele Danmark. De næste to fokuspunkter vi har er Silkeborg/Aarhus og Trekantsområdet, og vi kigger også på, om vi skal være placeret på Lindø, men de andre to skal være på plads først, siger Søren Jensen.

I dag er Holtec Automatic placeret med hovedkontoret i Esbjerg og satellitafdelinger i Lem, Hobro og altså nu Sønderborg. I hver underafdeling er en lokal leder, som også ejer en del af afdelingen, og den strategi har Holtec Automation tænkt sig at fortsætte med.

- Vi har egentlig haft en overordnet strategi om at købe kolleger i branchen, men den har vi ikke rigtig kunnet gennemføre, fordi vi har måttet kigge langt efter de rigtige opkøbsemner. I stedet har vi valgt at placere en ejerleder ude i de nye afdelinger, som ejer 25 procent, og det har vist sig som en god model – og også en model vi gerne vil bruge fremover, forklarer Søren Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126