23948sdkhjf

Holtec Automatic slår to afdelinger sammen

I foråret blev Holtec Automatic-koncernens afdelinger i Lem og Herning samlet under et tag på en adresse i Ikast, der er placeret i den nordlige del af Ikast-Brande Kommune.

Læs også: Fra PtX-idé til virkelighed: Danmarks første eMethanolanlæg producerer flydende el

Og placeringen har ifølge Søren Skytte Jensen, der er koncernchef og hovedaktionær i Holtec-gruppen, allerede båret frugt.

– Med det nye kontor har vi allerede udvidet vores kundekreds i flere jyske storbyer, hvilket blandt andet hænger sammen med, at afstanden mellem os og kunderne, er blevet væsentligt mindre, siger han i en pressemeddelelse.

Nærhed til kunderne er afgørende

Netop fysisk nærhed er essentielt i branchen, og det er derfor ikke tilfældigt, at valget faldt på Ikast.

– Ikast er placeret mellem mange jyske byer, og vi lever derfor op til vores strategi om at operere med en radius på maksimalt 60 kilometer til kunderne per afdeling, så vi altid kan stå til rådighed og yde den bedste service, siger han.

Læs også: Holtec Automatic knopskyder og søger ansatte

At ingeniørhuset er kommet tættere på de midtjyske kunder falder i god jord hos værkfører Bjarke Østergaard fra A.P. Auto og Maskinværksted i Ikast, der får bygget styringstavler til deres markvandingsprojekter af den lokale Ikast-afdeling.

– Den minimale afstand er klart et plus. Blandt andet fordi vi har vores styringstavler opbevaret hos Holtec, og vi kan derfor hurtigt hente dem eller få hjælp, hvis vi får en hasteopgave ind ad døren, siger han.

Udover Ikast-afdelingen har Holtec Automatic også kontorer i Esbjerg, Ringkøbing, Hobro, Aalborg, Kolding og Sønderborg samt en produktionsafdeling i Kroatien.

Geografien tiltrækker nye kompetencer

Med den geografiske placering i Ikast er ingeniørhuset kommet tættere på både virksomheder og uddannelsesinstitutioner, og det har gjort virksomheden mere attraktiv blandt uddannelsesparate unge og erfarne kompetencer i branchen.

– Vi er altid interesseret i at udvide vores kompetencer og tiltrække nye talenter såvel som mere erfaren arbejdskraft. Tidligere gjorde geografien det udfordrende at tiltrække nye folk, men efter vi samlede de to afdelinger på den nye adresse, er interessen steget markant, udtaler Søren Skytte Jensen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094