23948sdkhjf

Holtec Automatic knopskyder og søger ansatte

Ingeniør-koncernen Holtec Automatic udvider aktiviteterne og åbner en afdeling i Kolding.

Den nye knopskydning bliver den syvende afdeling i koncernen, der også tæller kontorer i Esbjerg, Lem, Ringkøbing, Herning, Hobro, Aalborg, Sønderborg. Derudover har virksomheden en produktionsafdeling i Kroatien.

Det oplyser Holtec Automatic i en pressemeddelelse.

Nye kolleger
Med tilføjelsen af afdelingen i Kolding har Holtec Automatic indledt en søgning efter nye kollegaer, hvor forventningen er en samlet medarbejderstab på 10-12 i den nye afdeling i Kolding.

De nyoprettede stillinger skal tiltrække endnu flere kompetencer til virksomhedens repertoire.

– Med de mange virksomheder og uddannelsesinstitutioner giver Trekantområdets os mulighed for at tappe ind i mange nye ressourcer og kompetencer, som kan styrke vores primære forretningsområder, så vi bliver endnu bedre til at løse kundernes problemstillinger, siger Søren Skytte Jensen, direktør i Holtec Automatic,

– Men det åbner også døren for en lang række brancher, vi endnu ikke opererer i. Vi går en spændende tid i møde, og jeg ser store muligheder i Trekantområdet, fortsætter han.

Som eksempler på brancher, Holtec ønsker at gå efter, nævner Søren Skytte Jensen en udvidelse af kerneforretningen inden for komplekse maskinanlæg,

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094