23948sdkhjf

Scandinavian Avionics i samarbejde med Boeing

Den danske virksomhed bliver en del af flyproducentens vedligeholdelsesteam hvis F/A-18 Super Hornet vinder ordren som Danmarks kommende kampfly.
Boeing har underskrevet en aftale med Scandinavian Avionics, som udstikker rammerne for et potentielt samarbejde omkring service og vedligeholdelse, hvis Danmark vælger Boeings F/A-18E/F Super Hornet som fremtidens kampfly.

Boeing og Scandinavian Avionics undersøger dermed muligheden for, at integrere virksomhedens ekspertise indenfor vedligeholdelse og reparation i et større service- og vedligeholdelseskoncept for danske Super Hornet fly. Virksomhederne vil desuden skulle samarbejde om den nødvendige uddannelse for at kvalificere Scandinavian Avionics til at vedligeholde flyelektronikken i en Super Hornet-flåde.

- Vores arbejde med Scandinavian Avionics og andre virksomheder viser, at Boeing kan hjælpe den danske forsvarsindustri til at udnytte sine højt specialiserede kompetencer i en langsigtet plan for vedligeholdelsen af en dansk kampflyflåde – og bidrage til væksten i denne vigtige del af den danske økonomi, siger Julie Praiss, som vice president for Boeings Tactical Aircraft & Weapons Support.

Dermed følger Scandinavian Avionics følger to andre virksomheder – Danish Aerotech og IFAD – ind på det danske Super Hornet-vedligeholdelsesteam.

Hardy Truelsen, som er grundlægger af det familieejede firma, er stolt over, at Scandinavian Avionics er blevet en del af Boeings vedligeholdelsesteam for danske Super Hornets:

- Med en global forretning baseret på mere end 35 års erfaring indenfor flyelektronik ser vi frem til, at dykke ned i, hvordan denne mulighed kan gavne vores virksomhed – og den danske industri generelt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.597