23948sdkhjf

Storordre sparker nyt Gibotech-brand i gang

Den fynske robotvirksomhed skærper arbejdet med automatisering til hospitalsbranchen med det nye brand Gibocare.
Oprettelsen af Gibocare som et separat brand til Gibotech gør det muligt at fokusere 100 procent på hospitalsbranchen og de udfordringer og regulativer, som der her skal tages hensyn til.

Med opførelsen af nye supersygehuse bliver der skabt et marked for effektiv og nem logistik og infrastruktur inden for hospitalsbranchen.

- Med denne ændring øger vi fokusset på hospitalsbranchen og bygger samtidigt videre på de eksisterende værdier og kompetencer som Gibotech allerede indeholder, udtaler administrerende direktør for Gibotech, Henrik Anker, og understreger, at der er stor opmærksomhed omkring Gibocares succes:

- Vi vil være meget fokuseret på den ”lille nye” og sikre de bedste betingelser for succes. Vi vil derfor deltage i diverse messer på området og netværks grupper og gennem planlagte og projekterede projekter gøre opmærksom på de muligheder der ligger indenfor automation i sygehus sektoren, siger Gibocare-direktøren til Electronic Supply.

Stor ordre på Herlev Hospital
Selvom der med Gibocare kommer yderligere fokus på hospitalsbranchen, er det ikke er et nyt marked for Gibotech. Tidligere projekter inkluderer blandt andet den fuldt automatiske sterilcentral på Gentofte Sygehus samt blodprøvesorteringsrobotten ”Gibosort”, der er ved at blive fremstillet til Nordsjællands Hospital, Hillerød.

- Oprettelsen af Gibocare har været længe undervejs, og vi har allerede en enorm erfaring indenfor automatisering i hospitalsbranchen. Med vores tidligere projekter har vi bevist at vi sagtens kan håndtere større opgaver, og vores akkumulerede viden indenfor hospitalsbranchen vil fortsat være et enormt aktiv i Gibocare, siger Henrik Anker begejstret.

Foruden de eksisterende Gibocare-løsninger, har Gibotech i begyndelsen af januar 2015 modtaget en stor ordre fra Herlev Hospital, hvor der sidst på året skal leveres et automatisk varemodtagelsesanlæg. Anlægget bliver en central del af moderniseringen af Herlev Hospital, og vil kunne modtage op til 1.500 vogne pr. døgn. Varemodtagelsen vil være tilgængelig 24 timer i døgnet og Herlev Hospitals har dermed prioriteret, at vælge en robust, driftssikker og hurtigt fungerende løsning.

Vil være en førende leverandør
Med erfaringer og ordre på vej er forventninger og ambitionerne også til at tage og føle på:

- Vi har gennem samarbejder med førende leverandører indenfor hospitals sektoren, oppearbejdet en portefølje og et navn, som vi via vort nye brand vil kunne opnå yderligere vækst med. Vi kan og vil ikke fornægte vor industrielle baggrund, da den egentlig er en styrke for os i design- og konstruktionsfasen, men vi erkender at Gibotech og dets brand er meget industrielt. Vi har lavet en afdeling i firmaet som kun arbejder med løsningsforslag til hospitalssektoren og for at kunne opnå de samme resultater som i Gibotech og tillid til de forskellige produkter, har vi valgt et navn som passer til branchen, siger Henrik Anker til Electronic Supply og tilføjer:

- Vor holdning er, at vi skal betragtes som værende en førende leverandør indenfor automatisering og logistikløsninger hvori der indgår robotter, AGVer eller lignende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078