23948sdkhjf

Scandinavian Avionics flyver højere

Langsigtede investeringer giver pote i Billund. Leverandøren til flybranchen, Scandinavian Avionics, ganger overskuddet med tre.
- Vi har nogle store kontrakter, som vi virkelig er begyndt at se frugterne af. Det er projekter, vi har arbejdet på i mange år og investeret meget i, siger direktør Michael Truelsen til JydskeVestkysten og tilføjer:

- Vi har f. eks. en stor kunde, en flyfabrikant, nede i Tjekkiet, som har gjort det rigtig godt, og dem leverer vi en komplet løsning til, så når det går godt for dem, smitter det af på os.

Fremgangen ved, at overskuddet før skat blev 8,2 mio. kr. i 2013/2014 med 2,9 mio. kr. året før. Bruttofortjenesten var stort set uændret, 26,4 mio. kr. i seneste regnskabsår mod 25,3 mio. kr. i 2012/2013.

I år forventer Michael Truelsen et regnskab, der lander på niveau med 2013/2014.

Yderligere vækstpotentiale
Scandinavian Avionics arbejder med reparation og vedligeholdelse af fly og flyudstyr, installationer og modifikationer af fly samt salg af flyudstyr til såvel militær som civile kunder.

Selskabet har ansat 15 procent flere i de sidste to år og har yderligere potentiale for vækst, især inden for den del af virksomheden, der arbejder med dokumentation og sikkerhedsgodkendelse af flyinstrumenter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093