23948sdkhjf

Core-emt har slået sit navn fast

Investeringer i medarbejderen løfter overskuddet til mere end det dobbelte hos den nordjyske leverandør af maskiner til elektronikindustrien.
Core-emt høster frugterne af de seneste års investeringer. Firmaet kom således ud af seneste regnskabsår med et resultat før skat på 424.317 kroner – to en halv gange mere end året før.

Overskuddet kom hjem i et 2013/2014, hvor bruttofortjenesten var øget til 2,92 mio. kr. fra 2,16 mio. kr. året før. I samme periode voksede resultatet af den primære drift til 422.235 kr. fra 174.619 kr. i 2012/2013.

Investeringer i mennesker frem for bygninger
Fremgangen er skabt i et år, hvor investeringerne blev flyttet over på mandskabssiden:

- Vi har fået to nye ind i 2013/2014,så vi har investeret i mennesker og ikke bygninger, siger administrerende direktør Steen Haugbølle til Electronic Supply med henvisning til, at Core-emt de seneste år har brugt mange penge på nye, større lokaler og et showroom.

Med de nye ansigter er Core-emt oppe på seks medarbejdere, og Steen Haugbølle er ikke i tvivl om, at hårdt arbejde fra hele temaet har været med til at løfte regnskabet. Men det har krævet en stor indsats.

- Det tager tid at fange kundernes opmærksomhed. Men vi har vist, at vi kan performe og er derfor ved at have slået vores navn fast og ser, at flere og flere kunder kommer igen, fortæller Steen Haugbølle og understreger, at det stadig kræver hårdt arbejde at holde fast.

Høster frugterne
Efter en langsom start på 2014/2015 er firmaet nu ved at komme efter det.

- Teamet er kommet på plads, og vi er ved at høste frugterne af de seneste års arbejde. Kan vi holde samme trav forventer jeg, at vi kan lave samme resultat i år, understreger Steen Haugbølle.

Særligt glæder han sig til forårets messe i Nürnberg, hvor han håber at fange gode leads.

Se hele Core-emt A/S' 2013/14-regnskab her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079