23948sdkhjf

Maskin-leverandør sender fuld SMT-Linje til Finland for første gang

Den nordjyske maskinleverandør Core-emt har for første gang leveret en fuld ny SMT-linje til en EMS-virksomhed i Finland. 

Kempele-firmaet Ele-One har investeret i en fuld Yamaha-SMT-linje og råder nu over en  opdateret linje i bestræbelserne for at skabe vækst i virksomheden, der pt beskæftiger 10 medarbejdere. Om 2-3 år vil de gerne op og være det dobbelte.

- Ikke kun fik vi en fantastisk aftale ved at placere "alle vores æg i en kurv", vi oplevede installationen og oplæringen gik glattere, end vi forventede. Supporten har været hurtig og med tilstrækkelige svar. Vi føler, at vores nye leverandør; CORE-emt har vores ryg, siger medindehaver Ilari Ilvesluoto i en pressemeddelelse.

Ele-One fik ikke kun i en ny SMT-linje. De skiftede også skærmprinter og pick & place-mærke til YAMAHA SMT, men deres reflow-ovn er nu fra BTU International og transportbåndet er fra Nutek.

Core-emt, der har hjemme i nordjyske Aars, har 10 års jubilæum som maskinleverandør til september. Virksomheden dækker Danmark, Skandinavien og Baltikum og har siden 2016 været repræsenteret med en sælger i Finland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078