23948sdkhjf

ENACO A/S allierer sig med Dong Energy, HP og Fujitsu Siemens

I forlængelse af Kyoto-aftalen har regeringen pålagt energiselskaber at reducere energiforbruget. For at indfri de ambitiøse mål retter parterne nu sit fokus mod datacentre og serverrum. ENACO A/S har allieret sig med Dong Energy, HP og Fujitsu Siemens.
Alliancen mellem ENACO A/S, Dong Energy, HP og Fujitsu Siemens præsenteres for første gang i forbindelse med et stort seminar under overskriften “Det energirigtige serverrum” i Gladsaxe Bio d. 24. maj 2007 kl. 13-16.

På seminaret vil blandt andet Dansk Apotekerforening fortælle om et energispareprojekt i deres datacenter, der har ført til en halvering af strømforbruget.

Energibesparelser i serverrum på 50 % batter noget, eftersom it-udstyr anvender lige så meget energi som den samlede flytrafik, svarende til 2 % af det totale forbrug. Samtidigt er der en tendens til, at stadigt flere servere placeres i datacentre:

- Mange datacentre har et meget højt strømforbrug, fordi de i sin tid er blevet opført uden at tage særlige hensyn til energiforbruget. Som energileverandør rådgiver vi gerne om, hvordan strømforbruget kan nedsættes betragteligt i sådanne centre, fortæller energirådgiver Lene Kuszon, Dong Energy.

Kilde: Enaco - http://www.enaco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141