23948sdkhjf

TDC sælger Talkline

TDC har besluttet at sælge sit tyske mobilselskab Talkline til debitel AG for 560 mio. euro svarende til 4,2 mia. kr. Salget forventes at give TDC en fortjeneste efter skat på cirka 3,3 mia. kr.
- Talkline har været en god investering for TDC, men TDC har sit strategiske fokus på det danske og nordiske marked. Derfor er det naturligt at sælge til debitel, der i forvejen er til stede på det tyske marked. Den nye ejer har dermed nogle klare, strategiske fordele ved at overtage Talkline, hvilket også afspejler sig i prisen, siger direktør Jesper Theill Eriksen, der er ansvarlig for TDC’s internationale aktiviteter.

Talkline er Tysklands tredjestørste service provider (mobilselskab uden eget net) med 3,8 mio. kunder og en omsætning på 7,7 mia. kr. i 2006. TDC købte Talkline i 1997, og det tyske mobilselskab med hovedkontor i Elmshorn nær Hamburg har i dag ca. 850 ansatte.

debitel AG er Tysklands største service provider med 9 mio. kunder og cirka 2.400 ansatte. Firmaet har hovedsæde i Stuttgart og har en omsætning på 16,6 mia. kr.

Salget er betinget af godkendelse fra EU’s konkurrencemyndigheder.

Kilde: TDC - http://www.tdc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078