23948sdkhjf

Sikkerhedsindustrien får et løft

CenSec er en ny brancheforening for sikkerhedsindustrien i Danmark. Målet er at skaffe ordrer inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien.
Center for sikkerhedsindustrien i Danmark hedder den nye brancheforening, som allerede har samlet over 60 små og mellemstore virksomheder som medlemmer. Formålet er at fremme medlemmernes samarbejdsmuligheder og interesser inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien.

- Flere af medlemsvirksomhederne har arbejdet sammen om fælles markedsføring, kundebearbejdning og udviklingsprojekter i et års tid, fortæller direktør for CenSec Peter Aarø Rasmussen og fortsætter:

- Nu får de en stærk og koordinerende enhed, der kan sætte ekstra udvikling på samarbejdet og udviklingen. Dermed kan de meget bedre udnytte det store potentiale, der er inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien. Resultatet vil på sigt blive, at der bliver skabt en masse nye og især videnstunge arbejdspladser herhjemme.

Dansk produktion skal bevares
CenSec er stiftet med støtte fra Region Midtjylland, Herning kommune og Viborg kommune.

Koncerndirektør Poul Arne Jensen fra Dantherm Holding er valgt som formand for bestyrelsen, mens professor Jesper deClaville Christiansen fra Aalborg Universitet er valgt som næstformand.

- Hvis underleverandørerne til forsvarsindustrien skal bevare produktionen på dansk jord, så skal der tilføres mere videnindhold i produktionen. Det kan CenSec være med til at sikre. CenSec er en kommerciel forening, der kan se de direkte kommercielle muligheder i at skabe og udvikle et netværk, som kan løfte opgaven. Og det er en tung opgave at stå for leverancer fx til det amerikanske forsvar. Ud over at det kræver en masse dokumentation, certificeringer og tålmodighed, skal vi være i stand til at kommunikere på kundens niveau. Det kræver, at vi forstår det enkelte lands sprog, kultur og niveau for teknisk faglighed, og det kan den enkelte underleverandør ikke klare alene.

Kilde: Center For Underleverandører - http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078