23948sdkhjf

Jyder går glip af støtte fra Højteknologifonden

Om kort tid skal Højteknologifonden uddele 280 mio. kr. i støtte til teknologiprojekter i danske virksomheder. Hidtil har der været en tendens til, at de fleste støttekroner er faldet øst for Storebælt.
For øjeblikket er folkene bag Højteknologifonden på en mindre Danmarksturne, hvor interesserede virksomheder kan høre nærmere om muligheden for at få støtte fra fonden – og netop i dag afsluttes de sidste møder i Jylland. Det skriver Erhvervsbladet.

Netop i Jylland har der været en tendens til, at virksomhederne har været mere træge til at søge de mange penge. For eksempel er der endnu ikke blevet uddelt penge i Sønderjylland, Midt- og Vestjylland samt Lolland-Falster.

- Når der tages landsdækkende initiativer med støtteordninger, udgår de oftest fra hovedstadsområdet, og jo længere du kommer væk, jo mindre gør virksomhederne brug af dem. Det handler ikke kun om, at der er færre højteknologiske virksomheder herovre, men også om den fysiske afstand, siger Tom L. Nielsen direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling til Erhvervsbladet.

Fristen for at indsende en interessetilkendegivelse til Højteknologifonden er 22. juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109