23948sdkhjf

Komplet program til industrien

OKIN Danmark har udvidet sit produktsortiment med et komplet program af lineære el-aktuatorer til industrien. Tre tyske kvalitetsprodukter supplerer hinanden i størrelse og styrke og kan anvendes overalt, hvor der skal hæves, lukkes, sænkes, trækkes eller skubbes.
OKIN Danmark i Søndersø på Fyn har udvidet lagersortimentet med et komplet program af lineære el-aktuatorer, som kan anvendes over alt i industrien. De to sværvægtere DeltaDrive og OmegaDrive har fået selskab af en lille ny, PicoDrive 2, der er blandt verdens mindste på markedet.

- Vi kan nu tilbyde et komplet program, som kan anvendes inden for et bredt udsnit af industrien og derfor retter vi nu vores fokus mod dette segment, forklarer salgschef Niels Lyth.

Et hav af anvendelsesmuligheder
Til de tunge løft og træk er DeltaDrive og OmegaDrive ideelle løsninger. Begge kan klare en styrke på 600 kg. DeltaDrive er vedligeholdelsesfri og kan leveres med mange typer sikkerhedsudstyr. OmegaDrive er en mere kompliceret aktuator, udstyret med en ekstra stærk motor, der kan integreres med alle OKINs systemer.

DeltaDrive (øverst) bliver eksempelvis brugt til personlifte og ventilationssystemer, mens OmegaDrive (til venstre) også bruges inden for møbelindustrien. PicoDrive 2 (højre) anvendes typisk på trange steder, eksempelvis ved åbning af spjæld og vinduer.

DeltaDrive (øverst) bliver eksempelvis brugt til personlifte og ventilationssystemer, mens OmegaDrive (til venstre) også bruges inden for møbelindustrien. PicoDrive 2 (højre) anvendes typisk på trange steder, eksempelvis ved åbning af spjæld og vinduer.



PicoDrive 2 er seneste skud på stammen og blandt verdens mindste aktuatorer. Den er endnu mindre og endnu stærkere end forgængeren PicoDrive. Den anvendes typisk på trange steder, hvor styrken ikke skal være mere end 100 kg, eksempelvis ved åbning af spjæld, vinduer og justering af fladskærmsfjernsyn. Læs mere om PicoDrive 2.

Fleksible løsninger
OKIN Danmark har et salgsteam på tre mand, der tilsammen dækker hele landet. Og også på servicesiden er virksomheden fleksibel og har teknikere, der kører ud.

- Vi stræber efter at være fleksible, både når det gælder om at finde frem til den rigtige løsning og i forhold til den efterfølgende kundeservice, smiler salgschefen.

Og lageret i Søndersø måtte sidste år udvides for netop at kunne imødekomme kunderne bedst muligt.

- Vores lager har stor betydning for både os og kunden. Med alle OKINs produkter inden for rækkevidde har vi mulighed for at fremstille specialløsninger i Danmark, og dermed undgår kunden en lang leveringstid. Typisk leverer vi dog standardløsninger dag til dag, fortæller Niels Lyth.

Tysk kvalitet
OKIN Danmark er en del af tyske OKIN Gruppen, der i 1986 kom på markedet med motorer til elevationssenge. Siden blev det til hæve/sænke systemer til skriveborde, og i dag finder man også OKINs produkter inden for industrien.

OKIN Gruppen har egen motorproduktion i Tyskland, Ungarn, Kina og USA, mens der er salgskontorer i hele Europa samt i store dele af Asien.

OKIN har været i Danmark siden 2001, hvor den fynske afdeling varetager alt salg til det danske marked.

Læs mere om OKIN Danmark A/S på www.okin.dk

Kilde: Okin Danmark A/S

Læs mere om: Okin
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078