23948sdkhjf

SKAT kontrollerer 27.000 ekstra virksomheder

27.000 virksomheder får i den kommende tid besøg af SKAT. De mange ekstra kontroller skal give SKAT et klart billede af, hvor mange, der betaler, det de skal i skat og afgifter.
For at få indtryk af i hvilket omfang virksomhederne følger reglerne, vil SKAT i den kommende tid gennemføre kontrol i 27.000 tilfældigt udvalgte virksomheder. Kontrollerne foretages som supplement til de vejlednings- og kontrolaktiviteter, SKAT sædvanligvis udfører.

- Vi tror på, at langt de fleste virksomheder gerne vil betale deres SKAT. Nu tager vi ud og ser på, hvor det går galt, så vi i fremtiden ved, hvor vi skal sætte ind med information og vejledning, forklarer kontorchef Tage Christensen, der tilføjer:

- Samtidig vil disse kontroller også give os et billede af hvilke virksomheder, der bevidst prøver at snyde os og hvordan. Kontrollerne vil så vidt muligt omfatte alle skatte- og afgiftsområder i den enkelte virksomheds regnskaber.

Virksomhedernes selvangivelsesfrist udløber den 1. juli. Hvis virksomhederne er i tvivl om reglerne, så opfordrer SKAT til, at man enten kontakter de lokale skattecentre eller ringer til SKAT på 72 22 18 18.


Kilde: SKAT http://www.skat.dk

Læs mere om: skat
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078