23948sdkhjf

IntraNote indfrier ambitiøse mål for 2006

Danmarks førende leverandør af intranet og portalløsninger, IntraNote i Silkeborg, viser en omsætningsstigning på 26,1 % til 24,6 mio. kr. for regnskabsåret 2006.
IntraNote opnår en stigning i driftsresultatet før skat på hele 57 % til 1,8 mio. kr. Vækstforventningerne til 2007 er derfor store.

I 2006 oplevede IntraNote a/s for fjerde år i træk en markant vækst på alle områder og markant tilgang af nye kunder. Årets resultat er steget med 57 % til godt cirka 1,8 mio. kr. før skat. Det viser tallene fra årsrapporten 2006, der nu offentliggøres.

- Vi har igen i 2006 oplevet en meget stor fremgang i IntraNote. Det har været et yderst tilfredsstillende år, hvor specielt vækst i omsætning og produktudvikling har præget os. Vores forretningsområder består af en portefølje af løsninger til videndeling i det mellemstore og store virksomhedssegment samt til kommuner, skoler og institutioner. Netop nu oplever vi en større og større efterspørgsel efter portalløsninger, der gør kommunikation og videndeling mere målrettet, siger direktør Erik Søndergaard, Intranote.

IntraNote har i 2006 åbnet udviklingsafdeling i Ukraine, hvor der er allerede er ansat ni ukrainere, som varetager udviklingsopgaver på både IntraNote Portal Server og på DocuNote – to af virksomhedens hovedprodukter.

- Omsætningen fra 2005 til 2006 er steget med 26 % fra 19,6 mio. kr. til 24,7 mio. kr., og viser at flere og flere virksomheder efterspørger vores løsninger. Vores vækst hænger sammen med, at vi har et standardprodukt, som relativt nemt kan implementeres i forskellige virksomheder. Det betyder noget for en kunde, at vi ikke skal opfinde den dybe tallerken hver gang, men nemt kan tilrette vores løsning, så den passer kunden, siger direktør Erik Søndergaard, IntraNote.

IntraNote planlægger fortsat vækst på alle områder
I lighed med tidligere år har IntraNote afholdt betydelige udviklingsomkostninger i 2006 og afsætter løbende ressourcer til den fremadrettede udvikling med det formål at skabe aktiviteter, der kan sikre den fremtidige indtjening i markedet for software til videndeling.

IntraNote er i denne forbindelse gået i gang med at udbygge deres projektafdeling med det mål at være førende på området med en 3-4 dobling af projektledere og konsulenter inden for de næste to år. For at realisere denne målsætning er Steen Bech Jensen ansat som projektchef, hvor han skal udvikle det forretningsmæssige potentiale i IntraNotes projektledelsesydelser. Steen Bech Jensen kommer senest fra en stilling som seniorkonsulent i Rambøll Management.

På produktsiden er IntraNotes produkter og konkurrencedygtighed i 2006 forbedret markant i kraft af løbende udvikling af kerneproduktet IntraNote Portal Server, videreudvikling af dokumenthåndterings/ESDH-systemet DocuNote samt samarbejde med Dynamicweb.

- Vi har styrket vores samarbejde med Dynamicweb gennem 2006. Dynamicweb er Danmarks mest solgte CMS-software med over 2000 virksomheder og organisationer som kunder på verdensplan. Samarbejdet har sikret os en hurtig adgang til markedet for CMS-systemer. Derudover er vi også begyndt at satse på tæt integration med Microsoft Sharepoint, fordi vi oplever en stigende efterspørgsel fra kunderne efter Sharepoint, siger direktør Søren Rust Nielsen, IntraNote.

Kilde: IntraNote a/s http://www.intranote.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125