23948sdkhjf

Dansk teknologi får lufthavnstrafik til at glide

Sensorer fra danske Blip Systems skærer køtiden med en tredjedel i den internationale lufthavn i Cincinnati i USA.
Blip Systems teknologi blev sidste sommer installeret i Northern Kentucky International Airport i Cincinnati i USA (CVG).

CVG blev dermed den første lufthavn i USA til at udnytte den dansk producerede teknologi til at forstå og forbedre planlægning og allokering af ressourcer og hermed de rejsendes oplevelse .

Løsningen, som implementeres af Blip Systems' lufthavnspartner, Lockheed Martin, har også gjort det muligt for lufthavnen at vise køventetider på informationsskærme og lufthavnens hjemmeside.

- Vores brug af BLIP Systems' teknologi har været vellykket. BlipTrack har gjort det muligt for CVG at fortsætte vores tætte samarbejde med TSA om at sikre, at passageroplevelsen hos CVG er en, der forbedrer rejseoplevelsen i stedet for at forringe den. Vores betydelige investeringer i vores faciliteter og BlipTrack sikrer, at vi bruger dem så effektivt som muligt, udtaler administrerende direktør for CVG, Candace McGraw.

Fakta: BlipTrack i CVG
BlipTracks analyseplatform og sensorer, der indsamler ikke-personlige oplysninger fra passagerens mobiltelefoner og tablets til overvågning af kø- og ventetider i lufthavnens sikkerhedsområde.

CVG var, i samarbejde med den amerikanske sikkerhedsmyndighed for transport, Transportation Security Administration (TSA), den første lufthavn i USA til at udnytte den dansk producerede teknologi til at forstå og forbedre den rejsendes oplevelse og forbedre planlægning og allokering af fælles ressourcer.

Før BlipTrack blev testet og erhvervet blev der indsamlet data til proof-of-concept-afprøvning af teknologien. I 2014 viste nye tal, at ventetiden i sikkerhedskontrollen blev reduceret med næsten 4 ¼ minutter sammenlignet med 2011.

I forhold til almindelige ventetider ved kontrol sparede TSA's præ-kontrol mere end 26.000 mandtimer i ventetid i perioden november-december 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125