23948sdkhjf

Udvikling har kostet dyrt hos Sonar-virksomhed

Reson i Slangerup, der producerer sonarudstyr, har tabt 55 mio. kr. på tre udviklingsprojekter. En ny ledelse har dog vendt skuden og stabiliseret virksomheden.
Nyudvikling er dyrt. Det har man måttet sande hos Reson i Slangerup. Her har tre udviklingskontrakter kostet virksomheden 55 mio. kr. Ifølge ledelsen er der dog lys for enden af tunnelen. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi har nu opfyldt de tre kontrakter. Men det har været med store tab til følge. Derfor er vi i den situation, at vores omsætning stiger, men indtjeningen har ikke været stor nok til at dække de engangsomkostninger, der har været forbundet med at opfylde kontrakterne. Det er imidlertid fortid nu, udtaler administrerende direktør Allan J. Vestergaard til Erhvervsbladet.

Til gengæld har de tre udviklingsprojekter banet vejen for en ny produktserie, der ventes at kunne forbedre omsætningen i 2007 med 50 mio. kr.

Reson producerer blandt andet udstyr til olie- og gasindustrien, som bruger sonar til at affotografere rørledninger og dermed finde fejl. Reson har en markedsandel på ca. 20 %.

Kilde: Erhvervsbladet - http://erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062