23948sdkhjf

Sony Ericsson åbner udviklingscenter i Indien

Sony Ericsson har besluttet sig for at åbne et research- og udviklingscenter for mobiltelefoner i Chennai i Indien.
Beslutningen ligger i tråd med virksomhedens beslutning tidligere på året om at åbne produktion i samme område i samarbejde med Flextronics og Foxconn. Åbningen af det nye udviklingscenter skal, ifølge en pressemeddelelse, ses som en del af Sony Ericssons globale strategi om at styrke mulighederne på et af de hurtigst voksende markeder i verden.

- At åbne et udviklingscenter i Indien sammen med produktionsfaciliteter giver os et stærkt fodfæste for fremtidig vækst i Indien. Gennem de sidste fem år har Sony Ericsson været vidne til en meget opløftende vækst på det indiske marked, hvor vi har mere end fordoblet vores markedsandel og ligger i top 3 inden for GSM-telefoner. Med et udviklingscenter i Chennai, såvel som lokal produktion, vil Sony Ericsson være rustet til yderligere konsolidering på det indiske marked, siger Sudhin Mathur, General Manager for Sony Ericsson India.

Det indiske marked for mobiltelefoner blev sidste år fordoblet, og mere end 62 mio. telefoner er blevet solgt i løbet af de seneste 12 måneder. Væksten ventes at fortsætte med uændret fart.

Kilde: Sony Ericsson - http://www.sonyericsson.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093