23948sdkhjf

Vestas får stor ordre i USA

Vestas har modtaget en ordre i USA på 182 stk. V82-1,65 MW-vindmøller. Ordren er modtaget fra BP Alternative Energy North America Inc., og den vil øge selskabets vindportefølje i USA med yderligere 300 MW.
Ordren omfatter levering og idriftsættelse af vindmøllerne, og levering af de 182 møller påbegyndes i tredje kvartal 2008.

BP Alternative Energy, etableret i november 2005, samler alle BP’s interesser inden for energiproduktion med lav eller ingen CO2-udledning: vind, solenergi, energiproduktion ved hjælp af hydrogen med CO2-opsamling og -lagring samt energiproduktion ved hjælp af gas. Ifølge selskabet indeholder BP’s vindportefølje i USA mulighed for at udvikle knap 100 projekter med en potentiel samlet produktionskapacitet på 15.000 MW. Selskabet driver desuden anlæg i både Europa og Asien.

- I april 2007 placerede BP Alternative Energy North America Inc. en ordre på Vestas-vindmøller. At de nu har købt 182 stk. af vores V82-1,65 MW-vindmølle er ikke blot yderst glædeligt, men også en velkommen mulighed for at kunne udvide vores samarbejde med en førende developer inden for den hurtigt voksende amerikanske vindindustri, siger Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas A/S.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11