23948sdkhjf

DSE indgår strategisk samarbejde med norsk virksomhed

DSE indgår en strategisk samarbejdsaftale med norske Virinco AS og styrker dermed sin position som førende producent af testløsninger og systemer på det skandinaviske marked.
DSE A/S i Horsens har netop indgået en strategisk samarbejdsaftale med norske Virinco AS om deres velkendte statistikprogram ”WATS”.

WATS er et statistikprogram, som kan kobles sammen med en allerede eksisterende testplatform, og udtrække vigtige rapporter, teststep analyser samt yield rapporter. Et vigtigt statistikværktøj for virksomheder, der benytter testudstyr i deres produktion, udvikling og laboratorier.

Adgang til et af markedets bedste produkter
Ved at indgå i et samarbejde med Virinco, mener DSE at have sikret sig et af markedets bedste produkter, der er designet specielt for producenter, der bevæger sig fra lokal til global produktion, idet programmet er webaseret.

- Det vil sige, at vores kunder i Skandinavien nu kan trække statistikoplysninger direkte fra sin produktion i fx Kina og få dem via internettet. Dette gør WATS-produktet unikt og således ideelt for store internationale producenter, fortæller Jørgen Kjærsgaard, salgschef i DSE.

Styrket position i Skandinavien
DSE er i dag markedsførende i Danmark og ved at få fodfæste i de øvrige nordiske lande inden for testløsninger. Virinco er markedsførende i Norge. Begge virksomheder er specialiseret inden for TestStand og kan nu supplere hinanden som totalleverandører af testrelateret software og hardware. På sigt er det meningen, at DSE’s Test Engine skal kunne logge til Virinco’s WATS.

- Med dette samarbejde forstærker vi vores salgsapparat betydeligt i Skandinavien, udtaler Tom Andres Lomsdalen, Design Engineer hos Virinco og fortsætter.

- Vi ser med glæde på dette samarbejde med en professionel aktør på markedet, og som er nordisk forankret. Vi kan nu styrke WATS’ position i Skandinavien og elektronikmarkedet generelt og samtidig tilbyde vores kunder endnu bedre og optimale testløsninger, afslutter Tom Andres Lomsdal.

Kilde: DSE - http://www.dse.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093