23948sdkhjf

B&O vil med i mobiltelefon-krigen

B&O vil sætte yderligere fart på transformationen af mobiltelefonen til et transportabelt multimediecenter.
I samarbejde med Alexandra Instituttet, Datalogisk Institut ved Aarhus Universitet og Design Instituttet ved Arkitektskolen Aarhus har B&O fået en bevilling på 10 mio. kr. fra Højteknologifonden. For de penge skal de fire enheder forske i mobiltelefonen som det globale hjem.

- Jeg tror på, at vi vil finde nye kompetencer og markere os på nye områder. Bang & Olufsen er jo verdenskendt for at give folk unikke oplevelser med produkterne hjemme i stuen. Med Mobile Home Center-konceptet er vores ambition at kunne give samme unikke oplevelse via bærbart personligt udsyr, uanset hvor man befinder sig i verden, udtaler udviklingschef hos B&O, Christopher D. Sørensen, til Børsen.

Mobiltelefonen skal dermed gøre hjemmets medier tilgængelige overalt, og det kræver blandt andet forskning i en række it-mæssige områder, som blandt andet skal undersøges igennem en række Ph.d.-projekter.

- Et Mobile Home Center er en teknologisk udfordring. Infrastrukturen skal være effektiv, hurtig og stabil. Brugsoplevelsen skal være i top, og så skal det naturligvis være meget sikkert, siger direktør Ole Lehrmann Madsen fra Alexandra Instituttet, som er en af drivkræfterne bag projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078