23948sdkhjf

Grundfos udnævner nyt medlem af koncerndirektionen

Administrerende direktør i Grundfos A/S, Lars Aagaard, 43 år, er per 1. august 2007 udnævnt til medlem af koncerndirektionen i Grundfos (Grundfos Management A/S) med ansvar for forsyningskæden - indkøb, produktion og logistik.
Lars Aagaard har arbejdet hos Grundfos siden 1992, de seneste fire år som administrerende direktør for koncernens danske produktionsselskab, Grundfos A/S, og hermed som øverste chef for dette selskabs mere end 4.000 medarbejdere.

Lars Aagaard

Lars Aagaard


Han har en meget stor andel i de flotte resultater, som Grundfos A/S har opnået gennem arbejdet med ledelsesmodellen Business Excellence. Dette arbejde kulminerede i 2006, hvor Grundfos A/S vandt den eftertragtede europæiske kvalitetspris, EFQM Award, som anerkendelse af virksomhedens arbejde med Business Excellence.

Lars Aagaard har både i Grundfos A/S og bredere i koncernen skabt flotte resultater gennem optimering af tværgående processer og dygtig medarbejderinvolvering. Et andet væsentligt element i hans virke har været understøttelsen af koncernens globalisering af produktionen.

Lars Aagaards karriere begyndte i rederiet A. P. Møller hvor han i 1986 tog den udvidede maskinmestereksamen. Herefter blev han afdelingschef i en mindre virksomhed og i 1992 begyndte Lars Aagaards karriereforløb i Grundfos’ danske produktionsselskab.

Her blev han sat i spidsen for opbygningen af kvalitetsafdelingen ved fabrikken i Aalestrup. I 1997 blev Lars Aagaard udnævnt til produktionsteknisk chef og fra 1997 til 1999 gennemførte han en MBA-uddannelse i teknologiledelse. I 1999 blev han udnævnt til fabrikschef, i 2001 blev han medlem af direktionen i Grundfos A/S og i 2003 overtog han posten som administrerende direktør i Grundfos A/S.

Udnævnelsen af Lars Aagaard vil – sammen med den igangværende rekruttering af en ny koncernøkonomidirektør (CFO) – fuldende Grundfos-koncernens direktion, der foruden Lars Aagaard og en kommende CFO består af koncernchef Carsten Bjerg, koncerndirektør Søren Ø. Sørensen og koncerndirektør Carlo Prola.

Indtil en afløser er fundet, fortsætter Lars Aagaard som adm. direktør for Grundfos A/S.

Kilde: Grundfos http://www.grundfos.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081