23948sdkhjf

Keld Jersild Olsen ny adm. direktør for Hewlett-Packard

Keld Jersild Olsen er udnævnt til ny administrerende direktør for Hewlett-Packard (HP) i Danmark. Han kommer fra en stilling som direktør for HP’s danske serviceafdeling og afløser 1. september Walther Thygesen, der skifter til en stilling som administrerende direktør for Thrane & Thrane.
Et flot karriereforløb når sit foreløbige højdepunkt, når Keld Jersild Olsen (40) til september tiltræder stillingen som adm. direktør for HP i Danmark og dermed bliver øverste chef for den danske afdeling af verdens største it-leverandør og ansvarlig for en dansk omsætning på 4,4 mia. kr.

Med i bagagen har han 12 år på en række ledelsesposter i HP og Compaq. Senest har han været direktør for HP’s danske serviceforretning, og fra den position har han styrket sin brede forankring i alle HP’s forretningsområder: print, pc, server, storage, software, virksomhedsløsninger, outsourcing og service.

- Jeg er naturligvis glad for at blive betroet opgaven med at fortsætte den positive udvikling, som HP Danmark er inde i. Vi er begunstiget af, at vores amerikanske moderselskab leverer innovation i topklasse og udstikker de rigtige markedsstrategier. Men vores stærke position i Danmark skyldes frem for alt de godt 650 kompetente og engagerede medarbejdere, der hver dag sammen med vores loyale partnere gør en stor indsats for at hjælpe kunderne til at få det maksimale udbytte af deres it-investeringer, siger Keld Jersild Olsen.

Keld Jersild Olsen forventer i starten at bruge hovedparten af sin tid der, hvor vækstpotentialet er størst, nemlig på løsningssalget til store virksomheder og offentlige institutioner. Dvs. større, sammenhængende it-løsninger, der inkluderer servere, storage, software, konsulent- og serviceydelser.

- Vores volumenforretning med print, pc’er og industristandardservere kører fantastisk godt, så jeg vil især lægge kræfter i at få løsningssalget til store virksomheder til at vokse endnu hurti-gere, end det gør i dag. Derfor vil vi de kommende måneder øge antallet af medarbejdere på forskellige niveauer inden for netop løsningsområdet, siger Keld Jersild Olsen.

Walther Thygesen glæder sig til de nye udfordringer, men det var en svær beslutning at forlade HP efter 11 år:

- HP har en stor plads i mit hjerte, så det er med vemod, at jeg træffer dette valg. Hvis jeg skulle skifte spor, skulle det være nu, og tilbuddet fra Thrane & Thrane var en enestående mulighed for at prøve kræfter på højeste niveau i en helt ny branche. Jeg glæder mig over, at vi i Keld Jersild Olsen har fundet en særdeles dygtig efterfølger, og at jeg kan overdrage en veltrimmet forretning til ham, siger Walther Thygesen, der fortsætter som bestyrelsesformand for HP Danmark.

Kilde: Hewlett-Packard Danmark http://www.hp.com/country/dk/da/welcome.html

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079