23948sdkhjf

Optionone udvider og åbner i Kolding

Koldings centrale placering har betydning for tiltrækning af både medarbejdere og kunder, fastslår produktudviklingsvirksomhed fra Struer.
Gang på gang må virksomheder i landets udkantsområder erkende, at det er vanskeligt at tiltrække de nødvendige medarbejdere. Den situation er Struer-virksomheden Optionone A/S også kommet i, og har derfor netop etableret en afdeling i House of Innovation i Koldings centrum.

- At tiltrække de rigtige medarbejdere er én ting. En anden er, at Kolding - ud fra et strategisk synspunkt - har en optimal placering for os. Inden for en køretime kan du stort set nå det samme antal mennesker og virksomheder, som du kan i samme tidsrum i København. Fra Kolding kan du nå Esbjerg, Flensborg, Århus og hele Fyn. I København kan du ikke altid køre fra Lyngby og til City på en time, siger adm. direktør Ole Kjeldsen, Optionone A/S.

Optionone A/S er en konsulentvirksomhed med speciale i produktudvikling med fokus på mekanismekonstruktioner og apparatkonstruktion til bl.a.forbrugerelektronik. De anvendte materialer er alle former for metaller og plast.

Mange af selskabets kunder hører til i medico-industrien. Optionone har udviklet et af de produkter, der i fjor var blandt kandidaterne til ”Ingeniørens produktpris 2006”. Produktet, der ikke er større end paprøret på en køkkenrulle, indeholder 180 dele og fire motorer.

Fra Kolding kan du inden for en time nå det samme antal mennesker og virksomheder, som du kan I løbet af samme tid I København. For Ole Kjeldsen (tv) og Casper Huhnke er åbningen af afdelingen i Koldings centrum en strategisk vigtig beslutning.

Fra Kolding kan du inden for en time nå det samme antal mennesker og virksomheder, som du kan I løbet af samme tid I København. For Ole Kjeldsen (tv) og Casper Huhnke er åbningen af afdelingen i Koldings centrum en strategisk vigtig beslutning.


Optionone A/S er grundlagt i 2005 ved en fusion blandt Struer-virksomhederne Inshape Development, Design Partner og Bakstad Development. Virksomheden beskæftiger seks medarbejdere i Struer.

I Kolding er Casper Huhnke udpeget til afdelingsleder. Han er uddannet værktøjskonstruktør med speciale i plast. Afdeling ventes i løbet af sommeren at ansætte to mekanikingeniører. Går udviklingen som planlagt, vil afdelingen i Kolding i løbet af tre år have dobbelt så mange medarbejdere, som hovedkontoret i Struer.




Optionone løser i dag produktudviklingsopgaver for både nationale og internationale virksomheder. Selskabet kan varetage for den komplette udvikling eller kan løse delopgaver som design, risikovurdering og kontakt til underleverandører.

Kilde: Optionone A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063