23948sdkhjf

SSP Technology scorer guld på vindmølleindustrien

Satsningen på at udvikle avanceret teknologi til produktion af vindmøllevinger har vist sig at være lidt af et eventyr for den lille teknologivirksomhed SSP Technology A/S. De kommende år står på høj vækst.
Medarbejderne på SSP Technology i Kirkeby skal vænne sig til nye ansigter i staben. På blot et år er antallet af medarbejdere blevet fordoblet til 60, og inden nytår satser administrerende direktør, Christoph Adrian, på endnu en fordobling. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Grunden skal findes i en helt speciel teknologi, som virksomheden har udviklet.

- Virksomheden har udviklet og sofistikeret en ny teknologi, så vindmølleproducenterne kan bygge vingeflader, der er 25 procent lettere og dermed mere effektive end den foregående generation af vinger, og vi står foran en dramatisk vækst inden for kort tid, siger Christoph Adrian til Fyens Stiftstidende.

Alt er dog ikke rosenrødt, for netop den høje vækst gør det svært at finde kvalificeret arbejdskraft til fabrikken i Kirkeby, og Christoph Adrian er ikke afvisende overfor at flytte en del af arbejdet væk fra området.

- Risikoen ved fortsat stor vækst er, at vi må udflytte for at opnå tilstrækkelig kapacitet. Udviklingsarbejdet - det der går ud over det basale ingeniørarbejde - vil dog forblive på Sydfyn, udtaler han til Fyens Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095