23948sdkhjf

GPV Industri taber millioner på udflytning

Elektronikvirksomheden GPV Industri har fremlagt et katastrofalt regnskab for 2006-2007. I alt har man haft et underskud på 47,4 mio. kr. før skat.
Det store minus kommer efter flere år med positive resultater, og på trods af omsætningsvækst i virksomhedens tre divisioner er det ikke lykkedes at få driftsresultatet til at følge med. Det skriver Erhvervsbladet.

Kun i elektronikdivisionen kan man notere en lille fremgang i driftsresultatet, mens både mekanik-divisionen og printkort-divisionen begge har haft tilbagegang på et tocifret millionbeløb. Værst ser det ud i printkortdivisionen, hvor driftsresultatet er faldet fra -1,3 mio. kr. til -26,6 mio. kr.

Hovedårsagen til det katastrofale resultat angives at være printkort-divisionens udflytning af produktion til Kina. Ifølge regnskabet kører fabrikken i Kina med et underskud på 27,1 mio. kr. Alligevel er ledelsen fortrøstningsfuld, hvad angår fremtiden i Kina.

- Vi er kommet langt med løsningen af problemerne i Kina, og i dag kan vi levere produkter fra den kinesiske fabrik fuldt på højde med europæisk standard. Leveringssikkerheden er også på plads, og dermed er vi nu i stand til at forsyne vore kunder med produkter af høj kvalitet samtidig med, at vi har nogen af markedets laveste produktionsomkostninger, udtaler bestyrelsesformand N. E. Nielsen ifølge Erhvervsbladet til Aktieugebrevet.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078