23948sdkhjf

ReSound-salg tæt på kollaps

Den tyske appeldomstol afviste i går at give en foreløbig tilladelse til at gennemføre Phonaks længe planlagte opkøb af GN ReSound.
Mødet ved den tyske appeldomstol var imødeset med spænding af de to virksomheder, idet det ses som en indikator for, om de tyske konkurrencemyndigheder vil acceptere handelen.

- Dommerne afveg fra tidligere retspraksis ved at indlede mødet med at erklære, at de ikke havde kompetence til at give en foreløbig tilladelse i sager om forbud mod fusion. Under høringen, der varede omkring to timer, gjorde GN og Phonak indsigelse mod dette synspunkt blandt andet med påstand om, at det ville give det tyske Bundeskartellamt ubegrænset magt til at nedlægge forbud mod fusion uden egentlig domstolskontrol, idet større transaktioner med børsnoterede selskaber ikke kan holdes hen i flere år, mens resultatet af hovedsagen afventes, hedder det i en meddelelse til Københavns Fondsbørs.

Appeldomstolen vil offentliggøre sin beslutning om foreløbig tilladelse til at gennemføre handelen den 8. august kl. 10.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078