23948sdkhjf

Dansk medicoselskab på israelske hænder

Elektronikvirksomheden Orbotech har indgået aftale om køb af 3D - Danish Diagnostic Development A/S med kapitalfonden Axcel. Købet sker som et centralt led i Orbotechs planer om at styrke sin position inden for medicinsk billedbehandling.
3D – Danish Diagnostic Development A/S – udvikler og producerer nuklear-medicinske high-tech gamma-kameraer til scanning af hjerte-, kræft- og nyrepatienter. Produkterne sælges til privatpraktiserende læger og hospitaler. Virksomheden er en del af DDD Group, som endvidere omfatter Ellipse A/S, der udvikler og producerer udstyr til dermatologisk behandling. Axcel købte i 2004 70 % af aktierne i DDD Group.

Orbotech udvikler software- og hardwareløsninger til elektronikindustrien, blandt andet testudstyr til mobiltelefoner og fladskærms-tv, samt teknologier til medicinsk billedbehandling.

- Orbotechs køb af Danish Diagnostic Development er et vigtigt skridt på vejen mod at videreudvikle vores position inden for medicinsk billedbehandling generelt, og inden for det nuklear-medicinske område i særdeleshed. Danish Diagnostic Development er en attraktiv og spændende virksomhed, som har en førerposition inden for dette segment. Vi er derfor overbevist om, at virksomheden vil være med til at underbygge vores strategi, udtaler Mr. Rani Cohen, administrerende direktør i Orbotech.

- Jeg er overbevist om, at Orbotech er de rette nye ejere for Danish Diagnostic Development. Vi bliver del af en stærk teknologivirksomhed, og dermed bliver vores operationelle og strategiske fundament også styrket yderligere. Jeg glæder mig derfor til at arbejde sammen med Orbotech, siger Jesper Roested, administrerende direktør i Danish Diagnostic Development.

Orbotech oplyser, at den nuværende ledelse og organisationsstruktur i Danish Diagnostic Development fortsætter uændret.

Kilde: Axcel - http://www.axcel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078