23948sdkhjf

BILA A/S udvider ejerkredsen

BILA A/S er solgt til et nyt selskab, hvor Industri Udvikling bliver største enkeltaktionær. Virksomheden fortsætter således uændret som driftsselskab.
Industri Udvikling, der blev etableret i 1994, investerer primært i danske fremstillingsvirksomheder med det formål at udvikle virksomhederne over en årrække. Med investeringen i BILA A/S har Industri Udvikling i dag en portefølje på knap 40 virksomheder. Produktionen vil ske uændret med udgangspunkt i virksomheden på Mors. Der er pt. ca. 100 ansatte.

I forbindelse med ejerskiftet fratræder firmaets nuværende direktør Per Bisgård Sørensen efter eget ønske. Som ny direktør tiltræder Jan Bisgård Sørensen. Herudover vil ledelsen fremover bestå af salgschef Uffe Sass-Petersen, teknisk chef Frank Gade og økonomichef Jens Erik Majgaard.

Vil sikre vækst
BILA`s kernekompetencer er salg af robotter og salg af løsninger, hvori robotter indgår. Virksomheden har blandt andet agenturer på Kawasaki robotter i Skandinavien. Endvidere produceres pallemagasiner af mærket Palomat.
I forbindelse med ændringen i ejerkredsen udtaler Jan Bisgård Sørensen:

- BILA A/S har gennem de seneste tre år fordoblet omsætningen, hvilket alle i virksomheden har arbejdet hårdt for. Det er vigtigt at sikre virksomhedens fremtidige fortsatte vækst og indtjeningspotentiale ved at få tilført nye ressourcer på en professionel måde. Vi er meget tilfredse med den nye aktionærgruppe, der vil arbejde målrettet for at sikre en fortsat udvikling af virksomheden, ligesom det har været vigtigt at fastholde en veletableret virksomhed og dermed arbejdspladserne på Mors.

Ejerkredsen består fremover af følgende aktionærgruppe: Industri Udvikling, Morsø Sparekasse, Jan Bisgård Sørensen, Per Bisgård Sørensen samt en medarbejdergruppe bestående af Uffe Sass-Petersen, Frank Gade og Jens Erik Majgaard.

Kilde: BILA A/S - http://www.bila.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07