23948sdkhjf

Calamus fordobler overskud

De gode, danske konjunkturer var sidste år med til at fordoble overskuddet hos Calamus. Over de næste tre år vil indehaveren øge omsætningen med yderligere 50 %.
Der er stor efterspørgsel efter audio-visuelt udstyr til fx møderum for øjeblikket. Det mærker man hos Calamus, hvor væksten for øjeblikket har et solidt tag i virksomheden. Det skriver Børsen mandag.

- Vores vækst i fjor skyldes selvfølgelig vores egne medarbejderes indsats og de investeringer, vi har gjort i årene forud. Men de generelt gode konjunkturer skal selvfølgelig også have en del af æren, udtaler medindehaver Hugo Sørensen til Børsen.

I alt blev det til en omsætning på den gode side af 200 mio. kr. i 2006 og et overskud på 10,8 mio. kr. I de kommende år er der dog også dømt høj vækst, og Hugo Sørensen forudser en forøgelse af omsætningen med 50 % i løbet af de kommende tre år.

Virksomhedens største satsning for øjeblikket er en serie af interaktive tavler til de danske folkeskoler, og netop dette produkt har man store forventninger til i de kommende år.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08