23948sdkhjf

SteelSeries henter tidligere Motorola-direktør

Den danske it-virksomhed SteelSeries står over for en kraftig vækstperiode, og det bliver en amerikaner, der skal lede danskerne igennem faldgruberne.
Amerikaneren Bruce Hawyer skal stå i spidsen for den ambitiøse it-virksomhed SteelSeries. Han kommer fra en topstilling i Motorola, hvor han ledede divisionen for tilbehør til mobiltelefoner, og her lykkedes det ham at seksdoble omsætningen til 6,6 mia. kr. Det skriver Børsen.

Hos SteelSeries står programmet på vækst, og Bruce Sawyer er ikke bange for at udstikke meget ambitiøse mål for fremtiden.

- Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, for jeg kommer jo til at stå til ansvar for det, men vi bør kunne nå 200-300 mio. dollar (1,1-1,65 mia. kr.) i omsætning i løbet af de næste tre-fire år. Det vil være en fænomenal vækst i forhold til i dag, men det kan vi godt nå, siger han til Børsen.

Steelseries udvikler og sælger blandt andet musemåtter, headset og tastaturer, og kunderne findes blandt andet inden for computerspilsentusiaster, der generelt stiller høje krav til deres udstyr.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082