23948sdkhjf

Fremragende kvartal fra Vestas

Både omsætning og driftsresultat steg forventeligt i andet kvartal hos Vestas, og vestjyderne satser på at erobre større markedsandele i de kommende år.
Med en omsætning på 1,067 mia. euro og et driftsresultat på 90 mio. euro er der god grund til optimisme hos Vestas. Fremgangen tilskrives specielt et bedre flow og en højere kvalitet i produktionen.

- Det generelle efterspørgselspres på industrien er fortsat stort, og leveringstiden på flere centrale komponenter er uændret lang, op til 15 måneder. Vestas forventer, at det vil tage flere år, før udbuddet matcher efterspørgslen ved de nuværende pris- og leveringsbetingelser, da dette kræver massive investeringer i anlæg og uddannelse overalt i supply chain, så kvaliteten kan øges, samtidig med at produktionen udvides mærkbart, skriver virksomheden i kvartalsrapporten.

I løbet af 2008 forventer man at nå en markedsandel på 35 %, hovedsageligt på grund af virksomhedens satsning på de store megawatt-møller, som der er særdeles høj efterspørgsel på for øjeblikket.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142