23948sdkhjf

Danfoss på amerikansk opkøb

Danfoss har underskrevet en aftale om køb af Chatleff Controls Inc. Aftalen forventes gennemført den 1. oktober, 2007.
Chatleff er placeret i Austin, Texas, og markedsfører koblinger og fordelere til det amerikanske marked for aircondition i huse. Selskabet beskæftiger 250 medarbejdere og omsatte for omkring 42 millioner USD i 2006.

- Når Chatleff Controls bliver en del af Danfoss, bliver vi leverandør af relaterede løsninger samtidig med, at vi producerer komponenter. Det er en naturlig følge af trenden på markedet, hvor man går over til at levere termostatiske ekspansionsventiler, der er monteret med koblinger og fordelere, siger Kim Fausing, President, Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division.

Han tilføjer, at aftalen også placerer Danfoss sammen med de leverandører, der har det mest fuldstændige og største udvalg af kompressorer og styringer inden for aircondition til private boliger i USA.

Den administrerende direktør og ejer af Chatleff Controls Inc., Raymond G. Henderson, hilser også udsigten til at blive en del af Danfoss Koncernen velkommen.

- Danfoss og Chatleff Controls Inc. er begge familieejede virksomheder med stærke og rodfæstede værdier, og som supplerer hinanden godt, siger han.

Chatleff Controls Inc. bliver en del af forretningsenheden System & Assemblies i Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Divisionen.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14