23948sdkhjf

Dansk industri på besøg hos Eurofighter

Repræsentanter fra den danske aerospace- og forsvarsindustri har besøgt Eurofighters tyske produktionsanlæg for at undersøge mulighederne for et udvidet industrisamarbejde.
Ledende medarbejdere fra 13 danske virksomheder og FAD (Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark) blev modtaget hos Airbus Space & Defence i Manching uden for München til en dag dedikeret til industrisamarbejde.

Under besøget fik den danske industridelegation mulighed for at tale med en lang række eksperter fra de fire Eurofighter-lande (Tyskland, Italien, Storbritannien og Spanien) og for at se produktions- og vedligeholdelsesfaciliteterne på tæt hold.

- Airbus Defence and Space har allerede identificeret adskillige muligheder for samarbejde med dansk industri. Både inden for forskning, udvikling, produktion, drift og vedligeholdelse og lige fra konstruktion og flyelektronik til motorer. Industrisamarbejdet sikrer i sidste ende, at drift, vedligeholdelse og opgradering af Eurofighter Typhoon forbliver på dansk jord. Det gælder også den afgørende viden, data og erfaring som genereres herved. Samtidig får Danmark også mulighed for at deltage i flyets fremtidige udvikling og tilpasning, siger Uli Fingerle, der er kampagnedirektør for Eurofighter i Danmark.

- Vi sætter stor pris på, at vores medlemmer får lejlighed til at høre om og diskutere de muligheder, som Eurofighter-partnerne har at tilbyde den danske aerospace- og forsvarsindustri, siger Morten Andersen, der er business development manager hos FAD.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063