23948sdkhjf

Ny fiberboks skal sikre DKT yderligere vækst

Der er allerede fart på hos Gazelle-virksomheden DKT A/S, men en ny opfindelse skal give væksten et yderligere boost i fremtiden.
Kirke Såby-virksomheden lever af at producere omformere, der kan transformere lyssignaler til data- og tv-signaler. Der er allerede god efterspørgsel efter virksomhedens produkter fra blandt andet elselskaberne, men med en nyudviklet fiberboks forventer administrerende direktør, Christian Emborg, at man kan tage endnu et hop op ad vækststigen. Det skriver Børsen.

- Det er en boks, som kan håndtere forbindelser helt op til 1 gigabit. Det kan nogle af konkurrenternes også. Men vores kan selv finde ud af, hvilken båndbredde den skal bruge på operatørens net og ude hos forbrugeren. Det er muligt, at andre har tilsvarende bokse i laboratoriet. Men jeg har endnu ikke set nogen til salg, udtaler Christian Emborg til Børsen.

Den første ordre på den nye boks er allerede underskrevet med koldingensiske Tre-For Bredbånd, og kun mangel på kvalificeret salgspersonale forhindrer for øjeblikket DKT i at udbrede virksomheden til andre europæiske bredbåndsselskaber.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109