23948sdkhjf

Flot halvår fra Danfoss

Halvårsregnskabet fra Danfoss viste pæne stigninger i både omsætning og driftsresultat. Salget af Damcos A/S er med til at sende overskuddet i vejret.
Første halvår endte med en omsætning på 10,9 mia. kr., hvilket er en stigning på 20 % i forhold til året før. Resultatet af den primære drift steg fra 672 mio. kr. til 712 mio. kr., mens resultatet før skat endte på 758 mio. kr. mod 631 mio. kr. i 2006. Med i årets resultat er en ekstraordinær indtægt på 187 mio. kr. fra salget af Damcos A/S.

- Salgsmæssigt lever halvårsresultatet til fulde op til vores forventninger, og det er specielt glædeligt at se den positive udvikling på det russiske marked. Den underliggende forretning er fortsat i en fornuftig udvikling, men de stigende råvarepriser presser indtjeningen. Selvom væksten i andet halvår tegner til at blive lidt lavere, er det imidlertid forventningen, at vi vil nå de mål, vi har sat os for 2007, siger koncernchef Jørgen Mads Clausen.

På den baggrund har virksomheden valgt at fastholde forventningerne til 2007 som helhed. Man regner stadig med en omsætning på 21-22 mia. kr. og et resultat af den primære drift på 1,6-1,8 mia. kr.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093