23948sdkhjf

Sundhed skaber trivsel på arbejdspladsen

Center for Livskompetencer tilbyder nu en ny uddannelse, hvor du har mulighed for at uddanne dig som Sundhedsambassadør og skabe trivsel på din arbejdsplads.
Uddan dig til Sundhedsambassadør - og skab bedre trivsel på din arbejdsplads. En sundhedsambassadør er med til at bane vejen for en ny sundhedspolitik på arbejdspladsen. Uddannelsen er åben for alle, som ønsker at have fokus på sundhed, og derfor er interesseret i at gøre arbejdspladsen sundere – f.eks. HR-medarbejdere, sikkerhedsrepræsentanter samt ledere.

Mål
Målet med uddannelsen er at deltagerne bliver bedre rustet til at arbejde med sundhed på arbejdspladsen. Det kan blandt andet være i form af udarbejdelse af en ny overordnet sundhedspolitik, konkrete ideer til en sundere hverdag, eller nye tiltag og arrangementer omkring en sund arbejdsplads.

Undervisningen
Uddannelsen indeholder praktiske øvelser vedrørende målsætninger og strategier, hvor konkrete cases fra de forskellige virksomheder vil være i spil. For at imødekomme virksomhedernes behov, beskæftiger vi os med sundhed i bred forstand ud fra Sundhedstrekantens principper om fysik, psyke og kost.

Undervisningen udgangspunkt i NLP værktøjer, som er en fremadrettet og læringsorienteret arbejdsmetode.

For yderligere oplysninger, priser og tilmelding kontakt Center for Livskompetencer på www.livskompetencer.dk .

Kilde: Center for Livskompetencer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078