23948sdkhjf

DELTA og Intertek Semko i strategisk samarbejde

Svenske Intertek Semko og danske DELTA er gået sammen om at tilbyde kunder i Skandinavien one-stop-shopping inden for EMC og electrical safety - i daglig tale ”safety”.
- De fleste af vores gode EMC-kunder har også brug for safety-ydelser, og vi kan nu gøre deres liv lettere ved at tilbyde hele paletten. Specielt ved de afsluttende tests kan vi tilrettelægge et effektivt testforløb og på den måde spare tid for kunden, udtaler seniorspecialist Jørgen Duvald Christensen fra DELTA.

Både Intertek Semko og DELTA er på hvert deres marked store udbydere af tests, som elektriske og/eller elektroniske produkter skal igennem og bestå, før de må sendes på markedet.

Derudover er DELTA specielt stærke inden for EMC generelt og rådgivning af virksomheder i de tidlige faser af produktudviklingen for at sikre, at designet tager højde for krav til EMC eller for at løse problemer i designet. Intertek Semko, på den anden side, er specielt stærke inden for safety generelt og er autoriseret til at gennemføre godkendelse af produkter indenfor CB-systemet og ETL-certifikater, hvilket er krævet for at få adgang til at sælge produkter på en række markeder verden over.

- Vores nye tilbud dækker et uopfyldt behov hos virksomheder for hurtige og sammenhængende testforløb, vurderer divisionsdirektør Stig Lumbye, som specielt hæfter sig ved, hvordan DELTA’s rådgivning gør det muligt for mange virksomheder at få deres produkt igennem test i første forsøg og derved få hurtigere adgang til markedet.

Kilde: DELTA - http://www.delta.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093